Tuinaanleg in Ede en omgeving


Uw tuin aanleggen of uw tuin bestraten regio Ede


Ede kenmerkt zich door een ruime diversiteit aan landschappen. Zo zijn er bossen, Veluwse stuwwallen, heidevelden en zandverstuivingen. Een prachtig en divers landschap waar ook Rik Hoveniers en Stratenmakers zich thuis voelt. Hoewel we in Lunteren gevestigd zijn, zijn we ook in de wijdere omgeving werkzaam.


Tuin laten ontwerpen in Ede


Net zoals Ede heel divers is, geldt dat ook voor haar tuinen. Dergelijke tuinen vervullen dan ook uiteenlopende functies: van een ontmoetingsplaats met vrienden tot een speellocatie voor de kleinsten en een plek van ontspanning waar je rustig kan wegdromen in je favoriete boek. Bij hoveniersbedrijf Rik Hoveniers en Stratenmakers VOF brengen we die elementen samen in een enkel tuinontwerp. Helemaal tevreden? Dan gaan we meteen van start met de aanleg van jouw eigen droomtuin.


Afgestemd op jouw wensen en de praktische situatie


Een tuin laten aanleggen vergt steeds de nodige input. Wij gaan het gesprek aan om samen de ideale begroeiing te bepalen. We luisteren naar jouw noden en wensen en maken samen de nodige afwegingen. Is de Edese zandverstuiving niet de ideale bodem voor dit type begroeiing? Geen probleem. Dan graven we gewoon de oude grondlaag af en storten we verse aarde. Niet alleen creëren we zo de ideale voedingsbodem voor een groene tuin, maar leggen we meteen ook de basis voor zomers genot in jouw eigen paradijsje.


Loop je graag met de blote voeten over het gazon? Wil je een betegeld paadje dat naar de vijver voert? Rik Hoveniers & Stratenmakers VOF regelt ook de bestrating rondom het huis. Ook hier kiezen we samen de meest geschikte tegelsoort, bijvoorbeeld van natuursteen of keramiek. En net zoals bij de tuinaanleg, is Rik ook hier jouw eerste aanspreekpunt.