Hovenier én Stratenmaker: Van ontwerp tot aanleg en bestraten in Gelderland

Een tuin vervult verschillende functies. Het is een speelplek voor de kinderen, de plek waar u ’s zomers lekker barbecuet en het plekje waar u op een onbewolkte dag van het zonnetje geniet. Alle functies die u van uw tuin verlangt komen samen in het tuinontwerp. Bent u helemaal tevreden met de schets? Dan legt Rik Hoveniers en Stratenmakers VOF uit Lunteren uw tuin aan.

Bekijk ons werk

TUINONTWERP OP MAAT

Een vijver in de tuin, een strak gazon of liever een ruim terras? Iedereen heeft andere wensen voor de tuin. De ligging, oppervlakte en gewenste functies van uw tuin zijn allemaal van belang voor het tuinontwerp. Rik Hoveniers en Stratenmakers VOF is gespecialiseerd in het tekenen van praktische en verrassende tuinontwerpen. Daarbij maakt het niet uit of u een bescheiden tuintje heeft of een ruim terrein. Na een introductiegesprek maken wij een vrijblijvende tekening en offerte. Zo weet u precies hoe wij te werk gaan en vanaf welk moment u van uw droomtuin kunt gaan genieten. 

Meer weten? Neem contact op!

AANLEG VAN UW TUIN

De tuinaanleg begint met grondwerk. We graven de oude grondlaag af om verse aarde te kunnen storten. Zo creëren we de ideale voedingsbodem voor het groen in uw nieuwe tuin. Samen met u bepalen we de begroeiing. Kiest u groen dat wat meer onderhoud nodig heeft, of heeft u liever een onderhoudsvrije tuin? Daar houden we allemaal rekening mee. Tijdens de aanleg heeft u altijd contact met Rik zelf. Hij weet dus precies hoe het er met uw tuin voorstaat en beantwoordt al uw vragen. Duidelijk voor u en voor ons.

Neem contact op met Rik Hoveniers en Stratenmakers

BESTRATING OM UW HUIS OF BEDRIJFSPAND

Op een warme zomerdag loopt u wellicht graag met uw blote voeten over het gazon. Na een regenachtige dag is het echter prettig om met droge schoenen bij de deur aan te komen. Dan is een betegeld paadje geen overbodige luxe. Rik Hoveniers en Stratenmakers VOF legt allerlei soorten bestrating aan. We werken met natuursteen, maar ook met keramische tegels. Wilt u een parkeerterrein met klinkers laten aanleggen naast uw bedrijfspand? Ook dan belt u Rik Hoveniers en Stratenmakers VOF uit Lunteren: +31318481802

Neem nu contact op